Путіну не зійде з рук наслідування Сталіна — Свідомі про несвідоме
Категорія
Україна
Дата публікації

Путіну не зійде з рук наслідування Сталіна — Свідомі про несвідоме

Путіну не зійде з рук наслідування Сталіна — Свідомі про несвідоме
Джерело:  online.ua

Чому російські матері так легко відпускають дітей на війну та чому путін хоче відкрити новий фронт війни обговорювали у новому випуску циклу етерів «Свідомі про несвідоме» на ютуб-каналі online.ua доктор психології Василь Мосійчук та академік Української академії наук Віталій Луньов.

Джерело:  «Свідомі про несвідоме»

Доктор психології Василь Мосійчук спостерігає за мобілізацією в росії і дивується російським матерям, які відпускають синів.

От, що, їм не защемить серце мами? Вона порадіє цим грошам з цією хвилею мобілізації? У першу хвилю до нас їхали грабіжники воювати. І батьки це знали, і всі. Вони це відпрацювали на Донецьку. І вони знали, що вони розграбували Донецьк і Донецьку область, машини, колеса з машин знімали. Який багатий Донецьк був, можливо, багатший за Київ. Де Донецьк? Донецька немає. І вони з цим самим їхали на Київ. Вони знали, що те ж саме буде з Києвом. Вони свято вірили, що Київ теж розграбують.

За словами Мосійчука, зараз вони програли.

Але ж десь же є це, що має "клацнути" у матері, в батька, це ж їх син – вони його ростили. Поїли, він їм допомагав. Воно має "клацнути". Тому що дивлячись за людьми, які до нас їдуть… я спостерігав за мобілізацією, ролики з їх телебачення, тільки один сказав, що їде захищати, а ні один не сказав, що їде захищати росію. Ми на вас не нападали. Вам навіть нічого захищати.

Він закликав росіян повернутися додому та скинути “дєдушку” (ред. - путіна).

Ми вам з України привеземо хороший дубовий хрест і труну зробіть. А в середині труни забийте осиковий кілок. Так колись хоронили відьом і відьмаків. З осики. З такого самого дерева, на якому колись повісився Іуда. От, і повісьте Іуду свого, тому що він вас зрадив.

Яка мета мобілізації в росії

Доктор психології зазначив, що Сталін вбивав росіян більше, ніж Гітлер. Попри це, росіяни про це забули.

З'явився фашизм і люди все забули. Далі пішли воювати. Забули про всіх, кого Сталін вбив, кого розстрілювали до 1938 року, скільки начальників розстріляв. Він обезголовив армію. І путін думає, що йому теж так вдасться. Йому так не вдасться. Один раз можна спробувати, як Сталіну зійшло з рук. А путіну, я думаю, що так не пройде.

Василь Мосійчук переконаний, що українці мають об'єднати світ, тому що до росіян, які йдуть воювати в Україну, достукається лише куля.

Я розумію, що путін хоче відкрити третій фронт, типу американців. Бо йому ж соромно своїм зізнатися, що прості українці виграли війну без американців. Солдати ж наші воювали, вміли, вчилися. Так, деякі нас підтримували, прийшли допомагати нам. Це брати по світлу, це нормально. Але ж в основному українці воюють, тут немає військових інших країн.

Доктор психології зазначає, що путін хоче мобілізацією налякати.

Теж обман такий зробити, щоб ми заговорили, що американські війська зайдуть, поляки будуть захищати. Будуть 100% - дадуть на 300 км ракети, а може й більше, і воно полетить на 300 км, розірве всі ваші склади, бензин, солярку. І що ваш танк без цього і без патронів? А ви будете з голими руками кричати «путін капут». Був «Гітлер капут», а тепер буде «путін капут».

Василь Мосійчук вважає, що путін масово мобілізує кримських татар в Криму, тому що їх боїться.

Він же хоче забрати в Криму всіх мусульман в армію. Татар забрати, тому що він боїться, що там татари піднімуть повстання. Їм не дали підняти повстання. А татари можуть його підняти. Як тільки послабиться, це головна сила буде в Криму. Росіяни, бійтеся татар! Тому що вам ніхто не простить.

  Читайте також: Чому росіяни завжди обирають шлях деградації — доктор психології Василь Мосійчук

Учасники цього випуску «Свідомі про несвідоме»:

  • Василь Мосійчук, доктор психології, автор наукових робіт, поет.

  • Віталій Луньов, клінічний професор психології та клінічного нейропсихоаналізу, член Американської психологічної асоціації, академік Української академії наук.

«Свідомі про несвідоме» — це цикл психологічних етерів за участі провідних спеціалістів з різних областей, від психології до міжнародної економіки. Учасники етерів беруть до обговорення актуальні проблеми, з якими стикаються українці під час війни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?