Путіну присвятили їдкий вірш за його роботу на німецьку розвідку
Категорія
Політика
Дата публікації

Путіну присвятили їдкий вірш за його роботу на німецьку розвідку

Путіну присвятили їдкий вірш за його роботу на німецьку розвідку
Джерело:  online.ua

Фронтмен російської рок-групи "Ленінград" Сергій Шнуров присвятив їдкий вірш президенту Росії Володимиру Путіну, в якому прокоментував його роботу на німецьку розвідку. Він порівняв історію про таємне службове посвідчення Путіна, яке було виявлено в архівах Штазі, з фільмом "Фантастичні тварини".

Вірш про Путіна і його роботу на немецьку розвідку Шнуров опублікував на своїй сторінці в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

У їдкому вірші Шнуров допустив, що Путін, працюючи на Штазі, давав присягу фріцам, підкресливши, що колишніх розвідників не буває.

"Жизнь сказочней, чем сказочник Навальный.
Что нам их "Фантастические Мрази",
Когда наш лидер наднациональный,
Работал непосредственно на Штази?

Да, на немецкую, друзья, разведку.
Присягу даже, видимо, давал им,
И с фрицами бухал поди нередко,
И был веселым парнем, милым малым.

Но, то дела дней в принципе минувших,
Глаз вон, тому, кто всё незабывает,
Когда б не слышали бы наши уши,
"Разведчиков ведь бывших не бывает!"

Нагадаємо, згідно з офіційними даними, з 1985 по 1990 рік Путін працював в представництві Комітету держбезпеки в Дрездені. Напередодні в Bild повідомили про знайдений в архіві Штазі посвідчення Путіна, дійсне до кінця 1989 року. Цей документ дозволяв Путіну безперешкодно відвідувати офіси розвідувальної організації і вербувати агентів на території НДР.

У Кремлі заявили, що це посвідчення Путіна, знайдене в архіві Штазі, може бути оригіналом. Прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков уточнив, що такий документ міг бути виданий Путіну, так як КДБ і Штазі були партнерськими службами.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відділ по роботі з архівами Міністерства держбезпеки колишньої НДР (Штазі) виявив службове посвідчення, видане на ім'я президента Росії Володимира Путіна у 1985 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?