Путіну привіт: соцмережі насмішив "ніж у спину" Росії від Туреччини
Категорія
Світ
Дата публікації

Путіну привіт: соцмережі насмішив "ніж у спину" Росії від Туреччини

Путіну привіт: соцмережі насмішив "ніж у спину" Росії від Туреччини
Джерело:  РІА Новини

Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган заявив, що турецькі військові почали військову операцію в Сирії для знищення режиму Башара Асада, що повеселило користувачів мережі.


Читайте також: Підтримувана Путіним сирійська армія виступила з погрозами на адресу Туреччини


Про це він оголосив, виступаючи на симпозіумі з Єрусалиму в Стамбулі, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.


"Кажуть, що в Сирії загинуло 600 тисяч людей, але я думаю, що загиблих близько мільйона. Де ООН, що вона робить? Ми довго терпіли, але врешті-решт були змушені увійти до Сирії разом з "Вільною сирійською армією", - заявив Ердоган.


Він додав, що сирійські землі "повинні належати їх господарям", і Туреччина на них не претендує. "Ми там для того, щоб відновити справедливість і покласти край пануванню жорстокого тирана Асада, який влаштував в країні державний терор", - підкреслив президент Туреччини.


Користувачі соцмереж висміяли такий хід Ердогана, що є другом президента Росії Володимира Путіна, в той час як Путін надає активну підтримку режиму Асада. Так, відомий блогер Мирослав Гай написав: "Ердоган оголосив про захід турецької армії в Сирію для знищення режиму Асада. Путіну привіт)))".



Відзначимо, що багато хто з користувачів висловили недовіру заяві Ердогана. Павло: "Не вірю".


Юлія: "Озвучена мета дещо сумнівна. Так що кому привіт, поки не ясно".


Справедливий: "Ого. Щось не дуже віриться, що він на це зважиться".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що  в Сирії армія президента країни Башара Асада захопила два райони міста Алеппо.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?