Путіну соромно бути президентом РФ - Джонсон
Категорія
Політика
Дата публікації

Путіну соромно бути президентом РФ - Джонсон

Путіну соромно бути президентом РФ - Джонсон
Джерело:  online.ua

Голова МЗС Британії заявив, що Володимиру Путіну соромно бути президентом РФ, оскільки Росія уже не відіграє глобальну роль на міжнародній арені.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BuzzFeed.

"Путіну дуже соромно, оскільки він є лідером країни, яка втратила своє глобальне значення", - заявив дипломат  під час закритої вечері з членами Консервативної партії.

Він також вважає, що зараз Велика Британія відіграє провідну роль у спробі протистояти агресії РФ. Окрім того, Джонсон додав, що раніше Росія дійсно мала значення.

"Тепер у неї економіка - розміром з Австралію. Так, у них багато ядерної зброї, але її реальне значення в світі суттєво зменшилося. Путін - реваншист. Він хоче нашкодити. Він хоче залякати таких людей, як ми", - додав Джонсон.

Дипломат підкреслив, що світова спільнота повинна дати відсіч Кремлю. Також Джонсон жорстко розкритикував прем’єрку Терезу Мей під час приватної вечері прихильників і донорів партії торі.

Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше голова МЗС Великої Британії Борис Джонсон заявив про ймовірність того, що наказ отруїти колишнього шпигуна ГРУ РФ Сергія Скрипаля віддав особисто російський президент Володимир Путін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?