Путіну сподобалось, як йому лестять: мережу розгнівало відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Путіну сподобалось, як йому лестять: мережу розгнівало відео

Путіну сподобалось, як йому лестять: мережу розгнівало відео
Джерело:  online.ua

В ході концерту відтвореного ансамблю імені Александрова в російський День захисника Вітчизни 23 лютого 2017 роки діти виступили з втішним для президента Росії  Володимира Путіна  виступом.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Facebook.


Читайте також: У Путіна спробували похвалити його: мережа відповіла жартами і гнівом


"А я, будь хоч дідом похилих років, реально, по життю, по суті - німецький б вивчив тільки за те, що їм розмовляв Путін", - заявила дитина в ході концерту.


Відзначимо, що Володимир Путін, який сидів при цьому в залі поруч з главою Міноборони РФ Сергієм Шойгу, після таких слів виступаючих почав щось з ним обговорювати і посміхатися.



Відзначимо, що такі неприкриті лестощі Путіну викликали хвилю обурення користувачів мережі. Так, Sergey Serous написав: "У Росії за традицією завжди найбільш досліджувана мова це мова ймовірного противника. До війни 1812 був французький, до Великої Вітчизняної - німецький, тепер - англійська".



Alexander Землянніков: "Рашистський маразм!"



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в мережі висміяли відвідування Володимиром Путіним концерту відтвореного ансамблю Александрова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?