Путіну треба йти з Сирії, але він не може: названа причина
Категорія
Світ
Дата публікації

Путіну треба йти з Сирії, але він не може: названа причина

Путіну треба йти з Сирії, але він не може: названа причина
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін

 хотів би вийти з участі в сирійській війні, оскільки щодня бюджет РФ втрачає чималі гроші, але не може цього зробити, тому що після такого кроку його не сприйматимуть серйозно.


Таку думку в інтерв'ю ONLINE.UA висловив російський політолог Дмитро Орєшкін.


«Путін в Сирії, як і в Криму, заліз в мишоловку. Швидко з'їв безкоштовний сир, а тепер незрозуміло, що робити. Йти назад? Так хвіст вже прищемили», — підкреслив експерт.


Також він додав, що тепер російському президенту «залишається тільки заявити про перемогу і з розгорнутими прапорами звідти вийти, але це сприймуть як ознака того, що Путін — несерйозна людина, він щось затіяв і пішов, і рахуватися з ним не варто, ну, він убив тисячі людей і пішов».


Читайте також: Путін потрапив у мишоловку, де безкоштовний сир вже з'їли — російський політолог Орєшкін 

«Продовжувати воювати далі? Якщо далі продовжувати, то Росія буде все серйозніше занурюватися у війну. Потроху втрачати людей, більш інтенсивно витрачати матеріальні ресурси. Кожен день — $2-3 млн», — резюмував політолог.


Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: Путін не може закінчити війну, тому що йому вже прищемили хвоста - російський політолог Орєшкін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?