Путіну все набридло: у соцмережах обговорюють пряму лінію
Категорія
Світ
Дата публікації

Путіну все набридло: у соцмережах обговорюють пряму лінію

Путіну все набридло: у соцмережах обговорюють пряму лінію
Джерело:  online.ua

Користувачі соцмережі  продовжують обговорювати пряму лінію з президентом Росії Володимиром Путіним, і прийшли до висновку, що Путіну все вже просто набридло, і на конференції жодного разу не підняли по-справжньому важливих питань.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Facebook.


Російський фінансист і блогер Слава Рабинович в Facebook написав про те, що намагається уникати обговорення прес-конференцій Путіна:


"Мені здається, що всі ці прес-конференції, що путінські, що, скажімо, мєдвєдєвські, вони надзвичайно, так би мовити, бувають густо затоптані, і занадто багато уваги залучається до тих, по суті, безглуздих фраз, які найчастіше там говоряться" , - написав він.


"Тому що це спектакль, це якась оперета. І якщо подивитися з боку на всі ці крики, танці, крики, плакати, якихось одягнених в якісь карнавальні костюми людей, які чогось вдають, що вони журналісти , ти розумієш, що це, в загальному, до інформації, до журналістики не має ніякого відношення", - додав фінансист Рабинович.


Депутат Державної Думи РФ Дмитро Гудков написав про жарт ведучого в рамках прямої лінії з президентом Росії, і  обшуках, які проводяться в офісах компаній олігарха Михайла Прохорова.


"Дотепний жарт ведучого під кінець "Прямої лінії": "Порушено вже кілька кримінальних справ". Зал заходиться сміхом: от сміхота, відмочив, а! Особливо смішно зараз в "Онексім" Михайла Прохорова, куди нагрянули ФСБ. Під шумок", - написав Гудков.


"Поки на прямій лінії творилося якийсь пекло (іншого слова не підберу) - косяками випускали заздалегідь записаних дітей, запитували, як нам справитися з Америкою, - служиві з автоматами відвідали приватний холдинг. Чи вважати це привітом занадто осмілілим РБК, яким також володіє "Онексім"? "Спочатку намічалися урочистості. Потім арешти. Потім вирішили поєднати", - занадто знайома цитата", - додав російський депутат.


Російський опозиційний політик Ілля Яшин припустив, що Володимиру Путіну вже просто все набридло, оскільки по-справжньому гострих питань в рамках прес-конференції не піднімалося.


"Враження, що він відбуває повинність, відповідаючи на всі ці питання. Особливо сумно Путін виглядав, коли доводилося говорити про економіку. ВВП пішов в мінус, доходи людей впали, ціни ростуть, та ще й зарплати по всій країні затримують. Президент визнав: країна зараз живе, проїдаючи резерви. Але обіцяв, що вже в наступному році ситуація покращиться. Як, за рахунок чого? Немає відповіді", - написав Яшин.


"Головне, про що не сказав Путін - чому наша економіка виглядає, як трухляве дерево. Чому за 16 років при владі він не зробив нічого, щоб позбавити країну від сировинної залежності та навчитися заробляти, а не тільки продавати нафту і газ. Покривив, коли запитали про збори за капремонт. Знаю, мовляв, що людей дратує, але що ж поробиш - треба платити", - додав політик.


Також він зазначив, що коли справа стосується "простих людей", то завжди "треба платити", а коли мова йде про олігархів з оточення президента, то підхід різко змінюється.


"Наскрібши будь-якого з друзів Путіна - у кожного мільярдні статки і заначки, що розіпхали по закордонних офшорам. Урядові преференції для банку Ковальчука. Можливість доїти далекобійників для Ротенберга. Зять Путіна увійшов в топ російських мільярдерів. Свідок на весіллі 2 мільярди доларів "випадково упустив". Нічого не соромляться", - написав Ілля Яшин.


"Але якщо хтось сміє про це заїкнутися, Путін червоніє: "Вкидання! Спроба розгойдати країну! Стирчать вуха американців!" Дуже зручно: розпихати з друзями країну по кишенях, а валити все на американців", - підкреслив політики.


Ілля Яшин також акцентував увагу на тому, як погіршився настрій глави Росії при питанні про главу Чечні Рамзана Кадирова.


"Президент сказав, що "деяким кавказьким керівникам" треба зрозуміти, що вони "завдають шкоди стабільності в країні". Це зайве підтвердження того, що Путін прекрасно розуміє: Кадиров небезпечний і некерований. Але також це підтвердження того, що Путін з ним нічого не може зробити. тому що ці заяви на публіку яйця виїденого не варті, якщо сам Путін кілька тижнів тому перепризначив Кадирова на пост глави Чечні", - написав політик.


"Цікаво, але в цей раз майже не було по-справжньому гострих питань. Втім, дивуватися тут нема чому. Незадовго до початку заходу прийшла новина: будівельник космодрому "Східний", який розповів рік тому Путіну про невиплати зарплат, заарештований в Уссурійську. Так і живемо", - резюмував Ілля Яшин.


В цілому, реакція Володимира Голишева коротко описує мляву реакцію росіян на пряму лінію з президентом: "Я не зрозумів, а "пряму лінію" педофіла що, взагалі, ніхто не обговорює? (Я її проспав)".


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA. російський журналіст  Олександр Сотник дав прогноз того, як впаде влада Володимира Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?