Путіну запропонували облисіти і забрати перуку в Кобзона
Категорія
Світ
Дата публікації

Путіну запропонували облисіти і забрати перуку в Кобзона

Путіну запропонували облисіти і забрати перуку в Кобзона

Російський журналіст Олександр Сотник

 запропонував президенту РФ Володимиру Путіну кілька ідей.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста.

«Росіяни з же в курсі, що на них очікує зовсім інший період — назвемо його "антистабільність, розплата за проср*не і вкрадене, розплата за ганебну згоду і повну перемогу негативної селекції" — написав він.

Крім того, на думку Сотника, «оскільки усім тепер рулить особистий яйценосець Вовочки Золотов (голова Нацгвардії РФ Віктор Золотов - Ред.) — то Путін мав би змінити імідж».

«1. Позолотити мордочку; 2. Облисіти, нарешті. Досить чіплятися за рідину замість волосся. Треба буди сміливіше! У крайньому разі — забрати перуку в Кобзона», — з юмором зазначив журналіст.

Крім того, Путіну було б варто «перейти на латинь, мертва мова — для дохлого населення".

«Мрець мерця завжди зрозуміє, а як не зрозуміє - то зробить вигляд, бо лежати буде за звичкою тихо і без засмучення. Сурков (помічник Путіна — Ред.), ти даремно свої гроші отримуєш. Володін (перший замголови Адміністрації Путіна – Ред.), власне, теж. Тут — зовсім інша епоха, а усі розслабились. Пєсков, підтягнути вуса! Не розслабляти кіску! Золотов, на тебе дивиться увесь Радбез. Не підведи, товариш...», — написав Сотник.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше відомий український публіцист Віталий Портніков розповів українцям, як довго в Росії ще протримається режим Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?