Путіну знайшли особисту продавчиню морозива
Категорія
Світ
Дата публікації

Путіну знайшли особисту продавчиню морозива

Путіну знайшли особисту продавчиню морозива
Джерело:  online.ua

Російські журналісти уважно подивилися та проаналізували відеозаписи і виявили, що Путін вдруге поспіль купує морозиво у однієї і тій же продавщиці на авіаційно-космічному салоні МАКС, передає ONLINE.UA з посиланням на "Медузу".

 Журналісти звернули увагу на те, що у 2017 році Путін куштував морозиво в супроводі підлеглих, в цьому році він пригостив президента Туреччини Реджепа Таїп Ердогана.

 Варто зазначити, що раніше ЗМІ і блогери помітили, що президента РФ часто оточують одні і ті самі "люди з народу". У вересні 2016 року Путіна сфотографували на озері в Новгородській області разом з "рибалками". А в січні 2017-го цих же людей помітили на різдвяній службі в новгородському монастирі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  російський глава Володимир Путін під час візиту до окупованого Крим, з’явився майже одночасно в різних місцях, причому в двох різних образах.  Багато російських ЗМІ і користувачі мережі переконані, що на окупованому півострові засвітився двійник Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?