ПВК Вагнера в Білорусі. Юсов розповів, чого можна чекати Польщі — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

ПВК Вагнера в Білорусі. Юсов розповів, чого можна чекати Польщі — відео

ПВК Вагнера в Білорусі. Юсов розповів, чого можна чекати Польщі — відео
Джерело:  online.ua

У ГУР зазначають, що погрози Польщі від "вагнерівців" є ІПСО, бойовики не можуть атакувати країну НАТО, а залучення їх до війни проти України буде для них самогубством.

Джерело: ютуб-канал online.ua

ПВК Вагнера задала важке озброєння

Представник ГУР Андрій Юсов зазначив, що наразі втілюється ворожа ІПСО щодо загрози від ПВК Вагнера в Білорусі.

Наразі мова йде про таку зухвалу, “веселу” інформаційну кампанію. Психологічну інформаційну кампанію, тобто ворожу ІПСО. Ну, який Вагнер буде атакувати НАТО з території Польщі? Чим? З старими УАЗіками на яких вони приїхали?

Більшість важкого зброєння бойовики здали армії окупантів Міністерства оборони РФ.

Приїхали, по суті, вже розброєні значною мірою, бандити, бойовики.Я думаю, що польська армія б залюбки зустріла би подібних провокаторів, якщо би щось сталося. Але “робити нерви”, як кажуть в Одесі, відволікати сили і засоби, ходити з бубном біля кордонів, погрожувати чимось, розповідати про екскурсії по Варшаві – це можуть, чому би ні.

Також бойовики можуть відволікати українські сили і засоби на північному напрямку. Проте на думку Юсова, серйозно ставитись до цього не треба, тому що це не те угруповування, яке загрожує чимось блоку НАТО.

Які зв'язки має Лукашенко та Пригожин

Юсов розповів, що у них зв'язки є прямі і давні вже багато років, і перемовини між ними були справжні.

Лукашенко справді вів перемовини з Пригожиним, не лише він, але також і він, і відіграв певну роль, і справді посилив свої позиції на внутрішній політиці так званої РФ. Але говорити про те, що серйозно він може повернутися до втілення своєї дитячої мрії і стати президентом РФ, я думаю, що наразі немає підстав про це говорити.

Юсо нагадав, що Путін неодноразово намагався залучити Лукашенка і білоруську армію до повномасштабної операції проти України, проте досі цього не виходило.

І думати, що ситуація з ПВК Вагнер зміниться, також не доводиться. Якщо говорити про самі сили вагнерівців, то це буде прикре самогубство, якщо вони підуть на цей крок.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?