П'яна ДТП з екс-міліціонером: історія отримала трагічне продовження
Категорія
Події
Дата публікації

П'яна ДТП з екс-міліціонером: історія отримала трагічне продовження

П'яна ДТП з екс-міліціонером: історія отримала трагічне продовження
Джерело:  Траса Е95

У середу вранці, 7 грудня, в міській лікарні Ізмаїла Одеської області померла жінка, яку  збив на пішохідному переході колишній начальник карного розшуку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Траса Е-95.
Нагадаємо, аварія сталася близько 20-ї години 29 листопада. Водій Skoda, перевищивши швидкість, не впорався з керуванням і збив жінку, яка переходила дорогу по пішохідному переходу. Винуватцем аварії виявився Іван Жечев, колишній начальник карного розшуку Ізмаїла. Колишній міліціонер відразу після наїзду вискочив з машини і зняв номери. За словами очевидців, він був в стані алкогольного сп'яніння.
Читайте також: Аварія в Києві стала причиною величезної пробки: з'явилося яскраве відео
33-річну Ірину Маньківського в украй важкому стані, з численними травмами, переломами і пошкодженням внутрішніх органів, доставили в міську лікарню, де вона кілька днів перебувала в комі. Весь цей час медики боролися за життя потерпілої.
Жечеву оголосили підозру у злочині, передбаченому ст. 286 ч.2 КК України. 2 грудня суд визначив йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 110 тис. 240 грн. На даний момент, як пише  Думська, заставу внесено, підозрюваний перебуває на волі.
Як повідомляв ONLINE.UA,  в Одесі в районі Херсонського скверу відбулася масштабна ДТП, винуватець якої намагався сховатися від поліцейських на "швидкій допомозі".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?