П'яна ДТП з важливою людиною розбурхала Ужгород: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

П'яна ДТП з важливою людиною розбурхала Ужгород: з'явилися фото і відео

П'яна ДТП з важливою людиною розбурхала Ужгород: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

Близько 19:00 2 грудня в Ужгороді відбулося ДТП, причому очевидці події стверджують, що його винуватцем став п'яний член атестаційної комісії з відбору поліцейських Микола Бережанський.


Читайте також: У Києві порушник зім'яв авто патрульної поліції: з'явилися фото


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Facebook.


Автомобіль BMW в'їхав в екскаватор. У Патрульній поліції Ужгорода та Мукачева інформували, що правоохоронці виявили автомобіль без номерів і водія, після чого на місце аварії прийшла жінка, яка заявила, що вона є винуватицею інциденту.


"Прибувши на місце події поліцейські виявили автомобіль BMW без номерних знаків, який зіткнувся з трактором, який виконував ремонтні роботи. Водій «БМВ» зник. Через деякий час на місце події приїхала жінка - власниця іномарки, яка надала правоохоронцям необхідні документи на машину. Громадянка запевняла, що саме вона допустила зіткнення під час керування. Під час розмови з поліцейськими жінка плуталася в поясненнях і не змогла надати чіткої відповіді щодо факту самої ДТП або пояснити місцезнаходження свого чоловіка. Ознак алкогольного сп'яніння громадянка не мала. Після закінчення складання адмінматеріалів поліцейськими, власниця забрала авто", - написала в Facebook Патрульна поліція Ужгорода та Мукачево.



Примітно, що журналіст Віталій Глагола, який став свідком ДТП, розповів, що після аварії з BMW вийшов п'яний чоловік, зняв номери, спробував вибити камеру з рук очевидця, і пішов з місця інциденту. Глагола також надав фото і відео з місця ДТП.


Пізніше виявилося, що чоловіком є ​​доцент УжНУ, голова товариства "Краяни Рахівщини", екс-президент "Rotary International", член комісії з переатестації поліцейських Запарпаться Микола Бережанський.


"Тільки що на моїх очах чорна БМВ 7 влетіла в екскаватор на Собранецькій і мало не вбила робітника. Водій п'яний в зюзю, - написав Віталій Глагола. - На офіційному сайті говориться, що п'яний мужик, що влетів в трактор - атестував копів! Копів, Карл! також по офіційній сторінці патрульної поліції - за кермом була жінка п'яниці. Хоча є відео, де свідок чітко описує чоловіка, який був за кермом. Так само бачив на власні очі все і я. І свої слова я готовий підтвердити в суді під присягою".







"Член атестаційної комісії з відбору поліцейських, будучи п'яним за кермом, влаштував ДТП на очах у свідків. Його сфоткали і навіть записали на відео, він зняв з тачки номера, спробував побитися з одним зі свідків і втік. Приїхала поліція, зв'язалася з космосом, і з'ясувала, що за кермом була жінка (дружина водія, на якого вказують свідки). Реформи досягли апогею", - також прокоментував інцидент журналіст Михайло Ганницький.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  на Донбасі сталося лобове зіткнення двох авто, в результаті чого постраждали обидва водії і пасажири обох машин.





\













Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?