П'яна компанія у Сумах обстріляла автівку з дитиною та патрульний автомобіль
Категорія
Події
Дата публікації

П'яна компанія у Сумах обстріляла автівку з дитиною та патрульний автомобіль

П'яна компанія у Сумах обстріляла автівку з дитиною та патрульний автомобіль
Джерело:  ТСН

П'яна компанія у Сумах обстріляла автівку, в якій їхала жінка та її чотирирічний син, а також патрульний автомобіль.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ТСН".

"Куля влучила у заднє бокове скло, де сиділа дитина. Дивом обійшлося без поранень. Ще кілька куль влучили в автомобіль патрульних поліцейських, які в цей час проїжджали повз", - пише видання.

Читайте також: П'яні бойовики ДНР обстріляли власні позиції і втекли зі страху самосуду

Як з'ясувалося, стріляли з балкону багатоповерхівки. Коли правоохоронці дісталися квартири, звідки вівся обстріл, знайшли там п'яну компанію - двох жінок та двох чоловіків.

"Після того, як ми знайшли патрони з пневматичної зброї, власник квартири та його друзі всередині, яких було четверо, почали нервувати і намагатися вигнати нас з квартири. І тоді ми вже побачили, що у жінки з-під одягу визирає зброя. Як виявилося, пневматичний пістолет", - повідомили правоохоронці.

Двох затриманих чоловіків відвезли до відділку. За фактом хуліганства відкрили кримінальне провадження.

Як повідомляв ONLINE.UA, у суботу, 20 травня, у Харкові невідомі обстріляли тролейбус, внаслідок події ніхто не постраждав, пошкоджено вікно салону і вікно дверей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?