П'яна жінка за кермом збила копа і ще двох людей: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

П'яна жінка за кермом збила копа і ще двох людей: з'явилося відео

П'яна жінка за кермом збила копа і ще двох людей: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

В Івано-Франківську 33-річна п'яна жінка на автомобілі BMW X5 збила поліцейського і ще двох людей і поїхала з місця ДТП.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook патрульної поліції Івано-Франківської області.


"31 березня близько 13:00 у приміському селі Крихівці BMW X5 на зустрічній смузі збив патрульного і двох учасників іншого ДТП, і поїхав в сторону міста. Свідки повідомили, що за кермом була жінка", - сказано в повідомленні.


Поліцейські знайшли автомобіль, який збив людей: за кермом був чоловік, а на місці пасажира сиділа жінка, яку впізнали свідки аварії.


За словами водія, дружина попросила його приїхати і сісти за кермо; про аварію він нічого не знав.

Читайте також: Смертельна аварія з іноземцями на Львівщині: з'явилися нові подробиці та відео


В результаті ДТП постраждали лейтенант патрульної поліції і двоє цивільних, останні знаходяться у важкому стані в реанімації. Одному з потерпілих загрожує ампутація ноги.


Також повідомляється, що в крові у жінки виявили 1.85 проміле алкоголю.


"Жінка змінювала показання. Говорила, що випила трохи коньяку, але в ДТП не потрапляла. І на машині правоохоронці виявили частинки форменого одягу поліцейського", - повідомили правоохоронці.


Правоохоронці затримали правопорушницю, ведеться слідство.





Як повідомляв ONLINE.UA,  в Дніпровському районі Києва сталася страшна аварія з іноземцями, в результаті якої загинула людина.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?