П'яні бойовики ЛНР влаштували страшний дебош в школі
Категорія
Події
Дата публікації

П'яні бойовики ЛНР влаштували страшний дебош в школі

П'яні бойовики ЛНР влаштували страшний дебош в школі

П'яні озброєні бойовики так званої ЛНР в селищі Хрустальний Луганської області влаштували дебош в школі, погрожуючи вчителям і дітям.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ розвідки Міноборони України.
"Військовослужбовці з'єднань і частин 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ВС РФ продовжують вчинення правопорушень і безчинств стосовно цивільного населення. Троє озброєних військовослужбовців 7 окремої мотострілкової бригади (Брянка) 2 АК в стані сильного алкогольного сп'яніння зайшли в загальноосвітню школу в н. п. Хрустальний, зірвали проведення уроків і погрожували школярам і вчителям навчального закладу фізичною розправою", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Бо йовики влаштували спостерігачам нову провокацію: опубліковані фото
Відзначається, що в середовищі бойовиків ЛНР спостерігається зниження рівня морально-психологічного стану.
"У підрозділах 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК відзначається зниження рівня морально-психологічного стану через погіршення умов служби, неукомплектованість підрозділів, проведення командирами нарад і побудов в нічний час і заходів з пошуку осіб, які самовільно залишили місце служби", - повідомляє розвідка.
Як повідомляв ONLINE.UA, бойовики ЛНР оголосили про перехід трьох підприємств, що належать українському олігарху Рінату Ахметову, в управління підлеглої сепаратистам фірми, чим викликали сміх в мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?