П'яні поліцейські стали причиною ДТП в Києві: з'явилися фото
Категорія
Україна
Дата публікації

П'яні поліцейські стали причиною ДТП в Києві: з'явилися фото

П'яні поліцейські стали причиною ДТП в Києві: з'явилися фото
Джерело:  LB.ua

Співробітники  Національної поліції, реформа якої проходить в Україні, в стані алкогольного сп'яніння стали причиною дорожньо-транспортної пригоди в Києві.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  LB.ua.


У суботу, 16 квітня, на проспекті Ватутіна автомобіль Volkswagen вдарив Fiat Doblo, а після врізався в автобус "Богдан". Після зіткнення транспортний засіб зупинився, а водій спробував втекти з місця події.


Після затримання патрульної поліцією, чоловік намагався довести, що сидів на задньому сидінні, а автомобілем керував найманий водій, який втік до прибуття правоохоронців.


Імовірно, порушник перебував у стані глибокого алкогольного сп'яніння і пив пиво з пляшки, сидячи за кермом, при патрульних. Документи порушник відмовився пред'являти, вів себе зухвало, грубіянив і ображав поліцейських.


Після проведення поверхневого огляду як у водія, так і у пасажира, були виявлені документи чинного оперуповноваженого співробітника поліції. На поясі у пасажира висіли наручники і кобура для пістолета, в салоні Volkswagen була виявлена ​​обойма від пістолета і бейсбольна біта.


На місце події незабаром прибули медики "швидкої", які підтвердили, що в ДТП ніхто не постраждав.


Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, глава Нацполіціі  Хатія Деканоїдзе оприлюднила невтішні дані про рівень злочинності в Києві.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?