П'яний киянин не зміг дати хабар копам і поліз в бійку: з'явилося фото
Категорія
Події
Дата публікації

П'яний киянин не зміг дати хабар копам і поліз в бійку: з'явилося фото

П'яний киянин не зміг дати хабар копам і поліз в бійку: з'явилося фото
Джерело:  online.ua

Поліцейські в Києві затримали водія в стані алкогольного сп'яніння, який пропонував патрульним хабар, а потім влаштував бійку з поліцейськими.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Патрульної поліції Києва.
«Патрульний екіпаж зупинив автомобіль ВАЗ-2101, який порушив ПДР на Кільцевій дорозі. Це відбувалося 4 січня, близько 1 ночі», - сказано в повідомленні.
Відзначається, що 43-річний чоловік за кермом мав ознаки алкогольного сп'яніння, також в авто перебував 7-річний хлопчик.
Ніяких документів порушник при собі не мав і відмовився від перевірки на алкотестері.

Читайте також: На Донбасі п'яний поліцейський влаштував ДТП з ялинкою: з'явилися фото


«Одразу після зупинки водій запропонував інспекторам гроші. Його попередили про те, що такі дії є протизаконними відповідно до ст. 369 КК (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди посадовій особі). Чоловік не зупинився і знову запропонував гроші правоохоронцям - на цей раз вже вдвічі більшу суму», - сказано в повідомленні.


Відзначається, що, ледь водій зрозумів, що його пропозиції не діють на патрульних, він вийшов з машини і спробував разом з сином перетнути дорогу в невстановленому місці, через 4 смуги дорожнього руху.


Інспектори одразу ж зупинили його, після чого чоловік кинувся на них з кулаками.


«Ніякі попередження на нього не діяли, тому патрульним довелося застосувати до нього прийоми рукопашного бою та спецзасоби», - сказано в повідомленні.


На місце події була викликана слідчо-оперативна група, а також прибула мати дитини.


Перевірка на алкотестері показала 1 проміле алкоголю в крові порушника.


На чоловіка склали адміністративні матеріали за ст. 126 КУпАП (Керування без відповідних документів) та ст. 130 КУпАП (керування у стані сп'яніння).


Матеріали внесені до реєстру за підозрою в скоєнні злочинів за ст. 369 КК і за ст. 342 КК (Опір співробітникам правоохоронних органів).


Автомобіль ВАЗ-2101 евакуювали на штрафмайданчик.



Як повідомляв ONLINE.UA, в новорічну ніч на вулиці Жилянській у Києві сильно п'яний водій влаштував ДТП, в якій постраждали кілька людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?