П'яний порушник вбив в ДТП дитину: мережу розбурхало звернення родича загиблої дівчинки
Категорія
Події
Дата публікації

П'яний порушник вбив в ДТП дитину: мережу розбурхало звернення родича загиблої дівчинки

П'яний порушник вбив в ДТП дитину: мережу розбурхало звернення родича загиблої дівчинки

П'яний водій, який влаштував 27 грудня на Салтівському шосе в Харкові ДТП, в якій загинула 8-місячна дитина і її батько

, намагається уникнути покарання.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook відомого поета Артема Полежаки, чий брат і його 8-місячна дочка загинули в результаті аварії.


Поет розповів, що п'яний водій, з вини якого загинули члени його сім'ї, намагався втекти з місця злочину і зараз може уникнути покарання. За його словами, як тільки він розмістив в соцмережі запис про смерть брата, його сторінку заблокували. Він закликав людей поділитися його постом і привернути увагу до ситуації, що склалася.


Читайте також:

Жахлива ДТП в Харкові: з'явилася нова трагічна подробиця



Користувачі мережі збуджені інцидентом, вони репоста запис Полежаки і висловлюють співчуття родичам загиблих. Так, журналіст і письменника Юрій Винничук написав у Facebook:
"Як розповів мені один мудрий чоловік, зафіксувати керування автом у пяному стані не так просто, бо водій має право відмовитися від будь-яких проб. Далі пишуть висновок, що з писка чувся запах спиртного. А потім підключаються адвокати і розписують драматичну історію приймання спиртових настоїв у звязку з хворобою. І всі вони виходять сухими. Але закон треба поміняти. Відмова від проби на алко - прирівнюється автоматично до пяного стану. Втеча з місця ДТП - теж. Невже це так складно?", - написав він.






Як повідомляв ONLINE.UA,

в Харкові водій в стані алкогольного сп'яніння врізався в машину поліцейських

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?