П'яний СБУшник влаштував аварію на Закарпатті: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

П'яний СБУшник влаштував аварію на Закарпатті: з'явилися фото і відео

П'яний СБУшник влаштував аварію на Закарпатті: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

В Ужгороді Закарпатської області співробітник СБУ на Mercedes збив двох людей, імовірно, СБУшник перебував за кермом в стані алкогольного сп'яніння.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Віталія Глаголи, який опублікував відповідні фото і відео.


"На "переході смерті" в Ужгороді, що на Минайському, чоловік з явними ознаками алкогольного сп'яніння збив одразу двох осіб. Це сталося о 21:50 сьогодні (9 грудня - Ред.). Керував чорним Мерседесом А-класу з номерним знаком АО0030АМ. У машині ще була і дитина - хлопчикові на вигляд 8-10 років", - написав Глагола.


Читайте також:  П'яне ДТП з екс-міліціонером: історія отримала трагічне продовження


«Водій представився як Олександр Лях. Свою провину не заперечує. За даними місцевих ЗМІ, Лях є співробітником СБУ в Закарпатській області », - додав журналіст.


Він також повідомив пізніше, що двоє потерпілих живі: у одного з них садна, в іншого - перелом ключиці.



Як повідомляв ONLINE.UA,  біля посту ДАІ на в'їзді в Мукачево Закарпатської області патрульні затримали п'яного суддю з Ужгорода.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?