П'яний СБУшник влаштував ДТП під Києвом: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

П'яний СБУшник влаштував ДТП під Києвом: з'явилися подробиці

П'яний СБУшник влаштував ДТП під Києвом: з'явилися подробиці

На трасі Київ-Харьков 28 серпня сталася ДТП за участю п'яного співробітника СБУ на "Хонді", який не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автомобілем "Chevrolet Aveo".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Нацполіції в Київській області.
Згідно з повідомленням, 37-річний співробітник СБУ, алкоголь в крові якого становив 1,8 проміле, врізався в попутне авто, при цьому обидва водії цілі і від госпіталізації відмовилися.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.
Зараз справа в прокуратурі Бориспільського району. Досудове слідство триває.
Раніше в селі Хотов Київської області сталася серйозна дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої постраждали три людини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?