П'яний скандал з великим чиновником: поліція дала незвичайний коментар
Категорія
Події
Дата публікації

П'яний скандал з великим чиновником: поліція дала незвичайний коментар

П'яний скандал з великим чиновником: поліція дала незвичайний коментар
Джерело:  online.ua

Відео затримання заступника голови Національного агентства з питань запобігання корупції Руслана Радецького за водіння в стані алкогольного сп'яніння опублікували в мережі

з профілактичною метою.


Про це заявив директор департаменту комунікацій МВС України Артем Шевченко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

112.ua

.


Читайте також

:

В

Україні набирає обертів скандал з п'яним суддею за кермом: з'явилося відео


"Звичайно, правопорушники, на яких було складено постанову, а на цього правопорушника було складено поліцейським відповідну постанову по статті 130 КУ про адміністративні правопорушення, намагаються зробити все, щоб вигородити себе і перед засіданням суду, мовляв, все це помилка. Таких протоколів поліцейські складають дуже багато кожен день", - сказав речник МВС.


"Оскільки порушення за сто тридцятою статтею є одним з грубих порушень, такі факти стають публічними саме з профілактичною метою. А суд розбереться. Якщо правопорушник був упевнений в своїй правоті, то немає ніяких причин, щоб пройти на місці перевірку за допомогою драгера... якщо правопорушник відмовляється це робити, що дуже часто трапляється, це є додатковою підставою підозрювати його в скоєнні цього правопорушення, що і було зроблено в цьому випадку", - зазначив Шевченко.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

в Харкові затриманого за водіння у п'яному вигляді співробітника СБУ не змогли притягти до відповідальності.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?