П'яний водій протаранив і перевернув авто поліції: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

П'яний водій протаранив і перевернув авто поліції: опубліковані фото

П'яний водій протаранив і перевернув авто поліції: опубліковані фото

У селі Демидів Вишгородського району Київської області громадяни затримали п'яного водія, який на швидкості в'їхав в автомобіль патрульних поліцейських, які несли службу.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління Нацполіції в Київській області.
"Аварія сталася близько 23:50 12 березня, на перехресті вулиць Богдана Хмельницького і Тараса Шевченка. Під час патрулювання селом із включеними проблесковими маячками, в задню праву частину автомобіля поліцейських на швидкості в'їхав "ВАЗ 2107", в результаті чого автомобіль з правоохоронцями перекинувся на лівий бік", - йдеться в повідомленні.
Також повідомляється, що в результаті ДТП постраждав водій - 25-річний лейтенант поліції.
"За словами очевидців події і співробітників міліції, водій автомобіля «ВАЗ», без включеного світла фар і на швидкості близько 70 км/год виїхав з іншої вулиці. Водійського посвідчення чоловік при собі не мав. Від проходження медичного огляду в Вишгородській лікарні підозрюваний відмовився. В акті медичного огляду лікарі зафіксували різкий запах алкоголю та інші ознаки явного алкогольного сп'яніння", - відзначили в Нацполіції.
Раніше повідомлялося, що у Львові водій, який перебував у стані алкогольного сп'яніння, здійснив напад на співробітника правоохоронних органів.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?