П'яний водій у Запоріжжі влаштував перегони з поліцією: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

П'яний водій у Запоріжжі влаштував перегони з поліцією: з'явилося відео

П'яний водій у Запоріжжі влаштував перегони з поліцією: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Патрульним в Запоріжжі в ніч на 22 вересня довелося переслідувати нетверезого водія «Богдана-2111», який не зупинився на вимогу поліцейських.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку в Facebook патрульної поліції України.
Відзначається, що на вулиці Ленській в Запоріжжі правоохоронці помітили «Богдан-2111», водій якого не включив сигнал повороту. При цьому водій не зупинився на вимогу інспекторів, подану звуковим сигналом.
«Почалося переслідування. Патрульні наздогнали втікача і одразу заблокували. Під час спілкування з ним інспектори помітили явні ознаки алкогольного сп'яніння. Алкотестер показав 2,20 проміле алкоголю в крові водія», - сказано в повідомленні.
Складено адміністративний протокол за ст. 130 Кодексу про адміністративні правопорушення, (керування у стані сп'яніння) і за ст.126 (3) (Управління особами, позбавленими права керування).
Автомобіль евакуйований на штрафмайданчик.
«Інспектори встановили: водій вже мав 2 протоколи за керування в стані сп'яніння, рішення за якими ще не прийнято», - також сказано в повідомленні.


Як повідомляв ONLINE.UA, в ніч на 22 вересня в Києві на Подолі сталася дорожньо-транспортна пригода, винуватцем якої став автослюсар, який перебував в стані алкогольного сп'яніння.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?