Пьяный водитель сбил полицейского в Киеве: опубликованы фото
Категорія
Події
Дата публікації

Пьяный водитель сбил полицейского в Киеве: опубликованы фото

Пьяный водитель сбил полицейского в Киеве: опубликованы фото

У Києві водій, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, збив патрульного поліцейского.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ГУ Національної поліції в місті Києві.
"Екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль, за кермом якого знаходився п'яний водій. У відповідь на вимогу правоохоронців показати документи, чоловік закрився в машині й почав рух, а потім наїхав на поліцейського. Інспектори патрульної поліції доставили в медичний заклад і надали необхідну допомогу, а правопорушника затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України ", - йдеться в повідомленні.
За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато два кримінальних виробництва: за ч. 2 ст. 342 (Опір представникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов'язків) та за ч. 2 ст. 345 (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України.
Крім того, водієві доведеться відповідати і за вчинення адміністративного правопорушення. Зараз вирішується питання про обрання чоловіку запобіжного заходу.
Раніше повідомлялося, що  в Кременчуці водій Daewoo Lanos, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, випав з машини після того, як його зупинили патрульні.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?