Рабінович: нам потрібні мир на Донбасі, смертна кара за корупцію і повернення до ядерного статусу
Категорія
Україна
Дата публікації

Рабінович: нам потрібні мир на Донбасі, смертна кара за корупцію і повернення до ядерного статусу

Рабінович: нам потрібні мир на Донбасі, смертна кара за корупцію і повернення до ядерного статусу
Джерело:  online.ua

Українська влада повинна перестати орієнтуватися на думку закордонних держав і зайнятися процесом встановлення миру на Донбасі.
Таку думку в прямому ефірі програми "Хто кому Рабінович" на телеканалі "112 Україна" висловив народний депутат України, голова підкомітету ВР з прав людини і лідер партії "За життя" Вадим Рабінович.
"Ніхто в Європі і в світі за нас або більше нас не буде піклуватися про Україну, ніхто не буде за неї боротися. З санкціями або без санкцій - нам потрібен мир на Донбасі, потрібно зупинити війну, і щоб не гинули люди, нам потрібно відроджувати економіку, будувати сильну армію, будувати сильну, багату і, якщо хочете, щасливу країну. А зацікавлених в цій бійні, тих, хто на ній заробляє, хто краде під час неї, треба гнати поганою мітлою, бо вони ведуть нас туди, звідки немає виходу - і вони це прекрасно розуміють. Нинішньої весни будьте дуже пильні, щоб ці паразити не втягнули нас в якусь історію, тому що їм просто відступати нікуди", - заявив Рабінович.
Відповідаючи на питання телеглядачів, народний депутат також висловився за те, щоб у випадках особливо великого злодійства у воєнний час застосовувалася вища міра покарання - смертна кара.
"Я людина дуже демократична. Але в наших особливих умовах за злодійство і корупцію в особливо великих розмірах під час війни я б таку міру запровадив, - красти в такий час, коли гинуть люди, гине країна, красти мішками і КамАЗами просто нелюдяно", - підкреслив він, додавши, що Україні слід посилювати свої позиції на міжнародній арені всіма доступними способами, в тому числі і поверненням ядерного статусу.
"Дуже багато мене критикують з цього питання. Я знову змушений пояснити свою позицію. У нас немає армії, яка змогла б зараз перемогти ворога. Нам потрібна маленька, але динамічна і боєздатна армія з ядерною зброєю. Нас сильно не любитимуть при цьому, нас лаятимуть, але краще бути нелюбимими - але живими", - резюмував Рабінович.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?