Рабинович: Нами правлять ті, у кого рейтинг довіри від 1 до 9%
Категорія
Політика
Дата публікації

Рабинович: Нами правлять ті, у кого рейтинг довіри від 1 до 9%

Рабинович: Нами правлять ті, у кого рейтинг довіри від 1 до 9%
Джерело:  online.ua

Тільки дострокові вибори можуть зняти напругу в суспільстві, заявив народний депутат і лідер партії «За життя» Вадим Рабинович.

Про це він сказав в передачі  «Хто кому Рабинович» на каналі «112 Україна».

Президент країни зробив заяву, що дострокових парламентських виборів не буде. У той же час мер Львова Андрій Садовий запевняє, що його джерела в Адміністрації Президента кажуть про підготовку до виборчої кампанії. На питання, чи будуть дострокові вибори, Вадим Рабинович відповів наступне. «Кожна влада, яка була в Україні, чомусь планує собі життя на століття. Що стосується демократичних виборів, які покладені в будь-якій країні, де народ не довіряє владі, то не знаю, чому вони так дратують владу. Нами правлять ті, до яких довіра в країні за найоптимістичнішими оцінками від 1 до 9%», - озвучує дані соціологічних досліджень парламентарій.

За його словами, призначення іноземців на керівні посади - це приклад злочинної діяльності влади. «Поставили керувати залізницею поляка Бальчуна. Можна дізнатися, чому тендер на тепловози виграла польська фірма, а наш завод, де їх виробляють, навіть не брав участі в цьому конкурсі? Якщо не підемо на вибори, то будемо це все терпіти? Перевибори не залежать від рішення одного політика, вони залежать від волі народу», - вважає лідер партії «За життя».

Нагадаємо, що Вадим Рабинович закликає політичні сили оголосити дострокові парламентські вибори.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?