Рабінович під НБУ: «Влада злякалася наших мітингів, вже завтра два банки почнуть виплати»
Категорія
Фінанси
Дата публікації

Рабінович під НБУ: «Влада злякалася наших мітингів, вже завтра два банки почнуть виплати»

Рабінович під НБУ: «Влада злякалася наших мітингів, вже завтра два банки почнуть виплати»
Джерело:  Голос.ua

Акція під НБУ принесла перші результати, так як вже завтра «Дельта Банк» та «Артем-банк» почнуть виплати своїм вкладникам. Таку заяву зробив народний депутат, лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович на мирному мітингу, де тисячі вкладників, активістів і прихильників його партії вимагають відставки Валерії Гонтарєвої з поста глави НБУ і залучення її, заступника голови Нацбанку Катерини Рожкової до відповідальності повідомляє Golos.ua, передає ONLINE.UA.

«Уже з завтрашнього дня починається виплата вкладникам «Дельта Банку» і «Артем-банку» того, що у них вкрала ця влада. Мабуть, це та подачка, яку хочуть кинути ошуканим вкладникам для того, щоб вони замовкли. Насправді ж ніхто не повинен на цьому заспокоюватись - всі гроші, відібрані у вкладників, повинні бути повернуті! І це повинні зробити Національний банк України і Фонд гарантування вкладів », - заявив нардеп.

«Це свідчить про те, що влада боїться народу. Сьогодні ми це побачили і ще раз переконалися в тому, що необхідно продовжувати стояти, необхідно розмовляти з владою і дуже жорстко! Сьогоднішня маленька перемога обов'язково виллється у велику - ми обов'язково переможемо!» - впевнений політик.

Також, нардеп нагадав про три головні вимоги протестувальників: відставка Гонтарєвої з посади голови НБУ; недопущення призначення Рожкової на пост глави Нацбанку; виплата грошей всім постраждалим вкладникам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?