Рабінович: У нас в країні будь-який успішний бізнес знаходиться під загрозою рейдерства
Категорія
Політика
Дата публікації

Рабінович: У нас в країні будь-який успішний бізнес знаходиться під загрозою рейдерства

Рабінович: У нас в країні будь-який успішний бізнес знаходиться під загрозою рейдерства
Джерело:  online.ua

Рейдерство заважає розвитку бізнесу в Україні, заявив народний депутат і лідер політичної партії "За життя" Вадим Рабінович.

Про це він сказав в прямому ефірі програми "Вечірній прайм" на телеканалі "112 Україна".

Так на питання ведучих у студії, які проблеми політик вирішував останнім часом, Рабінович відповів: "Я останні два дні займався боротьбою з рейдерством, яке не дає піднятися бізнесу. Будь-який успішний бізнес захоплюють якісь люди, прикриваючись нібито законністю дій".

За словами нардепа, до нього звернулися виборці зі скаргою на бездіяльність прокуратури.

"Є такий Сергій Зінченко. Він побудував успішний агропромисловий комплекс. У нього рейдери просто відібрали фірму і вбили його самого. Я вивчив це питання, і, ви знаєте, я нажаханий. Півтора року справа лежить у Луценка (генпрокурор. - ред.) і Сторожука (перший заступник генпрокурора. - Ред.) в Генеральній прокуратурі, не рухається з місця ", - заявив Рабінович.

За словами Рабіновича, люди скаржаться на те, що рейдерів покриває прокуратура.

"Я не вірю, що Луценко і Сторожук покривають це рейдерство, тому я написав депутатський запит до правоохоронних органів з проханням негайно розібратися. Якщо в країні можна прийти і просто захопити будь-який магазин, агрофірму, то, напевно, так працювати не можна", - заявив нардеп.

Відзначимо, раніше Рабінович закликав до дострокових парламентських виборів, щоб дозволити політичні та економічні проблеми в країні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?