Рабинович відзвітував про результати мітингів партії "За Життя"
Категорія
Україна
Дата публікації

Рабинович відзвітував про результати мітингів партії "За Життя"

Рабинович відзвітував про результати мітингів партії "За Життя"
Джерело:  newsone.ua

Нардеп Вадим Рабинович заявив, що рішення Верховної Ради про повернення грошей вкладникам банку "Михайлівський" - результат мітингу, організованого його політичною силою.


Таку заяву він зробив в ефірі каналу  NewsOne.


Як нагадали журналісти, вже десять днів під Національним банком України проходять акції протесту, організовані партією "За життя".


Хоча їх ігнорують і керівництво НБУ, і олігархи, і основні телеканали, але влада все ж була змушена піти на поступки, відзначає телеканал.


"Ми, люди, які тут зібралися, за десять днів домоглися більшого, ніж вся опозиція за два з половиною роки, - заявив з цього приводу Рабинович. - Вкладникам банку "Михайлівський" повернули гроші. Так, я пишаюся, що ми маємо до цього відношення".


Нагадаємо, що парламент прийняв рішення про повернення грошей вкладникам банку "Михайлівський", і президент його підписав.


Крім того, Рабинович вважає, що влада всіляко заважала провести акцію: засилала провокаторів, відвозила туалети, не давала роздати учасникам мітингу чай, але перешкодити людям проводити мирний пікет не вдалося.


"Ми стоїмо мирно, ми не хочемо революції, - продовжує народний депутат. - Ми просимо трьох речей: поверніть вклади, перегляньте тарифи і покарайте злодіїв".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?