Рабінович виступив проти скасування свята 8-го березня
Категорія
Політика
Дата публікації

Рабінович виступив проти скасування свята 8-го березня

Рабінович виступив проти скасування свята 8-го березня
Джерело:  newsone.ua

Свята для жінок потрібно відзначати 8-го числа кожного місяця, а не один раз на рік.
З такою ініціативою виступив голова парламентського підкомітету з прав людини і лідер партії "За життя" Вадим Рабінович в прямому ефірі програми "20/22" на телеканалі NewsOne.
За словами Рабіновича, сьогодні влада планує скасувати святкування Восьмого березня, хоча навіть одного дня в році для проведення Міжнародного жіночого дня - недостатньо.
"Я дізнався про ініціативу скасувати 1 і 9 Травня, а також 8 Березня - і цілий день заспокоїтися не можу... Яка нормальна людина нормальної орієнтації буде таке пропонувати, щоб не вшановувати наших жінок? І до чого тут 1 Травня, яке святкується в двох десятках країн Європи? Про 9 Трапвня я й не кажу: всі нормальні люди розуміють, що таке Велика Перемога, ніхто й питати не буде. Ось назло цим всім паразитам я пропоную кожного 8-го числа кожного місяця року святкувати жіночий день", - висловив свою думку нардеп.
Політик переконаний, що подібні законопроекти з'являються лише для того, щоб відвести увагу українців від насущних проблем.
"Щоб відвернути людей від злиднів, затурканості, злодійства і корупції з боку чиновників і політиків, виправдати все це, нас намагаються посварити, намагаються якусь заварушку влаштувати. То мовою розділити, то рейки підірвати. А все просто: в повітрі пахне виборами. А я все думав, що вони будуть восени, а послухав тих, хто під гаслами патріотизму розриває країну на частини, - і думаю, вже навесні", - вважає Рабінович.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?