Рабинович: Я не знаю, чому перше, що стали знижувати, це допомога по догляду за дітьми
Категорія
Політика
Дата публікації

Рабинович: Я не знаю, чому перше, що стали знижувати, це допомога по догляду за дітьми

Рабинович: Я не знаю, чому перше, що стали знижувати, це допомога по догляду за дітьми
Джерело:  online.ua

З метою розвитку країни уряд повинен стимулювати зростання народжуваності, а не урізати соціальні виплати для новонароджених, заявив народний депутат, голова парламентського підкомітету з прав людини і лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабинович.

Про це нардеп сказав в ефірі програми «Хто кому Рабинович» на телеканалі «112 Україна».

«Я не знаю, чому перше, що стали знижувати, це допомога по догляду за дітьми. Кожна країна повинна стимулювати розвиток і народжуваність. Це ази державної економіки, навіть етики державної. А у них - «Путін прийде», все треба на війну витратити. Тільки я не зрозумію, де ці літаки, де ці танки і де це все відбувається. Зате в офшорах скупчуються хороші гроші. Тільки кричать, що нам черговий траншік дали. Краще б дітям його роздали», - заявив Рабинович.

Нардеп заявив, що в разі приходу його партії до влади ситуація зміниться: «Я не хочу псувати настрій собі і людям, але хочу вам одне сказати: в програмі партії «За життя», яку ми запропонували народу, тих «Ста кроках», які ми представили, це один з найважливіших пунктів - стимулювання народжуваності в країні», - заявив Рабинович.

Слід зазначити, що на сьогоднішній день соцвиплата на народження дитини становить 860 грн щомісяця (виплачується протягом 36 місяців).

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?