Рабінович закликав орієнтуватися на Трампа і вірити в себе
Категорія
Політика
Дата публікації

Рабінович закликав орієнтуватися на Трампа і вірити в себе

Рабінович закликав орієнтуватися на Трампа і вірити в себе
Джерело:  newsone.ua

Якщо на наступних виборах політична партія "За життя" візьме в парламенті більшість місць, українська економіка покаже позитивні результати вже протягом року.
Таку думку висловив нардеп, лідер партії "За життя" Вадим Рабінович в ефірі програми "Рабінович: суб'єктивні підсумки тижня" на каналі NewsOne.
"Я не знаю, коли ми прийдемо до влади, і до якої влади, але я сподіваюся, що ми зробимо партію, яка буде гідно представлена ​​в парламенті. А якщо у нас буде більшість, то, повірте мені, що протягом року про Україну і про Швейцарію говоритимуть як про країни, що рівно розвиваються", - вважає політик.
За його словами, рейтинг партії росте через загальне розчарування українців у політиках. "У нас в країні сьогодні кожен, хто хоче їсти, крім влади, - "агент Кремля". Наш рейтинг росте, тому що люди дивляться на нас з надією: "Може, хоч ці не обдурять". Я дуже багато їжджу Україною і бачу трансформацію, навіть для мене в чомусь несподівану. Я не очікував, що вдасться настільки достукатися до людей", - сказав парламентарій.
Також Рабінович вірить в успіх уже на наступних виборах.
"Давайте орієнтуватися на Трампа. Вся країна розповідала, як неможливо йому перемогти. Всі соціологи найдорожчих служб Америки - CNN, BBC - розповідали, як він тріумфально програє ці вибори. А в результаті переміг народ Америки. Тому давайте вірити в себе. Вони можуть підтасовувати вибори, але тільки в рамках 5%, не більше", - резюмував депутат.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?