Рабінович заявив, що уряд своїми діями провокує українців покинути країну
Категорія
Політика
Дата публікації

Рабінович заявив, що уряд своїми діями провокує українців покинути країну

Рабінович заявив, що уряд своїми діями провокує українців покинути країну
Джерело:  online.ua

Народний депутат, лідер партії "За життя" Вадим Рабінович заявив, що уряд України не зацікавлений ​​в зростанні економіки і збагаченні громадян країни.
Про це повідомляє канал 112.
"Нинішній уряд не цікавить, як зробити громадян України більш платоспроможними і багатими, його цікавить тільки одне: вичавити з громадян України побільше грошей, зробити їх бідними, щоб і під подушкою нічого не залишилося, щоб хата була закладена, а ліс - спиляно. Це не команда розвитку України, у якої є довготривалий план, для чого ми терпимо всі ці труднощі, всю цю убогість і бідність. Це команда убивства економіки, команда убивства країни", - заявив Рабінович.
На його думку, глава Міністерства соціальної політики Андрій Рева своїми діями провокує українців емігрувати.
"У міністра соціалки Реви, одного з найбільш одіозних кадрів в уряді, горять очі: він, бачте, виявив у українців ще багато грошей. Мало душили, мабуть, тарифами, податками, поборами. У міністра соціального розвитку немає і думки, як поліпшити життя людей, як зробити їх багатшими, дати можливості заробити. Ні. Замість цього - відібрати гроші, обмежити зростання зарплат, підняти пенсійний вік, заборонити пенсіонерам працювати, вигнати найдосвідченіших, найбільш працездатних за кордон, вбити охорону здоров'я та освіту. Ще не все вимели, ще не все пограбували - просто патологія якась", - вважає нардеп.
За словами Рабіновича, найближчим часом уряд узаконить ще один спосіб збору грошей з громадян.
"Тепер за власний рахунок населення проводитимуть енергоаудит квартир і будинків і штрафуватимуть за відсутність довідки. Це уряд хвилює, як видавити з людей ще і ще", - упевнений він.
При цьому, за словами Рабіновича, чиновники постійно говорять про покращення життя, але українці його ще не відчули: "Ми кожен раз чуємо, що життя у нас покращилося, зарплати піднялися, інвестиції ллються рікою в Україну. Нехай урядовці вийдуть на вулиці, в магазини, на ринки - і послухають, що про них люди говорять".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?