Рада може обмежити громадський транспорт - що відомо
Категорія
Економіка
Дата публікації

Рада може обмежити громадський транспорт - що відомо

Рада може обмежити громадський транспорт - що відомо

У Верховній Раді заявили про існування ініціатив щодо посилення обмежень на тлі передбачуваного поширення коронавірусу COVID-19 в Україні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

За словами Михайла Радуцького — очільника комітету з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування, йдеться про обмеження роботи громадського транспорту й закладів. З такою заявою він виступив на Погоджувальній раді.

"Ми сьогодні на групі разом з представниками усіх фракцій і груп вирішили ініціювати на цьому ж засіданні (позачерговому - ONLINE.UA), на вівторок, постанову Верховної Ради по ще збільшенню карантинних заходів: ресторани, кафе, салони краси, спортивні клуби — це все, ми вважаємо... Ми вважаємо, що громадський транспорт треба зупиняти і робити його у деякий час", - пояснив нардеп.

Радуцький стверджує, що в Україні слід тимчасово зупинити роботу усіх структур, які не відносяться до "життєзабезпечення" держави.

Як повідомляв ONLINE.UA, низка міст найближчим часом посилює обмеження через пандемію. Першочергово це стосується роботи ресторанів, кафе, барів та магазинів, які не торгують продуктами чи господарськими товарами. До таких заходів вдається влада Києва. Цікаво, що місцева мерія наголосила на відсутності планів щодо обмежень у сфері транспорту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?