Рада не встигне зібратися до 1 вересня - відома причина
Категорія
Україна
Дата публікації

Рада не встигне зібратися до 1 вересня - відома причина

Рада не встигне зібратися до 1 вересня - відома причина
Джерело:  online.ua

Глава Офісу президента Андрій Богдан прогнозує, що Верховна Рада нового скликання не встигне зібратися до 1 вересня. Про це він повідомив в ході брифінгу, передає ONLINE.UA.

"Оскільки я юрист, я розумію строки початку роботи Верховної Ради, мабуть, вона не встигне розпочати роботу до першого вересня. Це залежить не від нас, це залежить від великої кількості судових процесів, які не дають ЦВК сформувати в кінцевому варіанті той склад Верховної Ради, який нас очікує", -пояснив Богдан.

Раніше в партії "Слуга народу" неодноразово заявляли, що хотіли б провести перше засідання Верховної Ради 24 серпня. Проте згодом лідер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков заявив, що перше засідання може відбутися в кінці серпня - початку вересня. Варто зазначити, що зараз обрані кандидати від "Слуги народу" перебувають у Трускавці на тижневому навчанні, яке організувала Київська школа економіки.

Як повідомляв ONLINE.UА, раніше  Зеленський розповів про плани внести зміни до закону  про очищення влади і внести у перелік посад, які підпадають під люстрацію, всіх представників влади, які керували країною з 2014 по 2019 роки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?