Рада підтримала важливий законопроєкт, пов'язаний з війною на Донбасі - деталі
Категорія
Політика
Дата публікації

Рада підтримала важливий законопроєкт, пов'язаний з війною на Донбасі - деталі

Рада підтримала важливий законопроєкт, пов'язаний з війною на Донбасі - деталі

Народні депутати прийняли законопроєкт, який надає добровольцям війни на Донбасі статус учасників бойових дій з відповідною соціальною підтримкою. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

Згідно з заявою спікера Дмитра Разумкова, ініціатива отримала підтримку 329 парламентарів.

"Найближчим часом повинен бути зареєстрований новий законопроєкт, який урегулює ту колізію, яка була закладена", - додав він.

Доповідач - нардеп Анатолій Остапенко з комітету соцполітики та захисту прав ветеранів - пояснив, що законопроєкт стосується тих осіб, які брали участь в АТО, або ж беруть чи брали участь в ООС.

Спрямували документ у Раду представники фракцій "Слуга народу", "Голос", "Батьківщина". Паралельно з цим аналогічний законопроєкт внесла "Євросолідарність". Її нардепи стверджують, що колеги нібито вкрали текст їхнього акту.

Як повідомляв ONLINE.UA, лідер "Слуги народу"Давид Арахамія напередодні анонсував створення етичного кодексу народного депутата цієї фракції. Пілотну версію документа розробив парламентар Олександр Дубінський. Так званий кодекс буде коротким та зрозумілим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?