Рада сильно полегшила українцям можливість заробляти
Категорія
Політика
Дата публікації

Рада сильно полегшила українцям можливість заробляти

Верховна Рада України
Рада сильно полегшила українцям можливість заробляти

Депутати Верховної Ради підтримали закон «Про усунення адміністративних бар'єрів для експорту послуг», яким значно полегшили роботу фрілансерів.
Про це повідомляє ONLINE.UА з посиланням на офіційний сайт парламенту.
Свої голоси на підтримку законопроекту №4496 віддали 270 народних депутатів.
У пояснювальній записці до документа сказано, що переважна більшість фрілансерів через бюрократію і складнощі процесу не можуть працювати легально, користуючись системами Payoneer, PayPal та іншими.
З цієї причини обсяг експорту послуг значно скоротився: в 2015 році він становив усього 83% від показників 2014 року.
Завдяки цьому закону, депутати очікують зменшення складнощів при укладенні зовнішньоекономічних договорів (контрактів), зарахуванні валютної виручки та бухгалтерському обліку та фінансовій звітності.
У свою чергу це повинно привести до виведення значної кількості фрілансерів з тіньової економіки.
Тим часом в соціальних мережах ухвалення цього закону сприйняли зі стриманим оптимізмом.
«Фрілансери можуть спати спокійно: тепер контракти в електронній формі, електронний підпис і ніяких вимог до перекладу документів - зроблено!» - пораділи в Twitter Міністерства економічного розвитку України.






Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Верховна Рада насилу набрала необхідну кількість голосів для найважливішого закону, необхідного для оборони України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?