Рада слухає звіт Кабміну за 2019 рік - дивіться онлайн-трансляцію
Категорія
Україна
Дата публікації

Рада слухає звіт Кабміну за 2019 рік - дивіться онлайн-трансляцію

Рада слухає звіт Кабміну за 2019 рік - дивіться онлайн-трансляцію
Джерело:  online.ua

21 лютого український парламент в ході засідання заслухає звіт Кабміну за 2019 рік. Після цього народні обранці продовжать розгляд у другому читанні законопроєкту про ринок землі. Слідкувати за засіданням Ради можна на ONLINE.UA.

В порядку денному, який раніше оприлюднили на сайті ВРУ, на початку засідання нардепи повинні заслухати звіт про хід і результати виконання Програми діяльності Кабінету міністрів України у 2019 році. Варто зазначити, що представлятиме його очільник КМУ Олексій Гончарук. За попередніми даними, його виступ буде тривати 20 хвилин, а на запитання та відповіді виділять 40 хвилин

Окрім того, народні обранці планують заслухати інформацію Міністерства охорони здоров'я про заходи, які вживають для недопущення занесення та поширення в Україні коронавірусу.

Варто також звернути увагу на те, що увечері Гончарук разом із очільницею МОЗ Зоряною Скалецькою прибули до Нових Санжар на Полтавщині. Як відомо, там виникли заворушення через заселення у місцевому санаторії евакуйованих китайського Уханя. Очільниця МОЗ вирішила приєднатися до людей в обсервації. Контактуватиме вона зі своїм міністерством скайпом.

Після цього нардепи продовжать розгляд поправок до законопроєкту 2178-10 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення".

Засідання Верховної Ради - дивіться онлайн-трансляцію:

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, мешканці Нових Санжарів на Полтавщині, де планували напередодні розмістити евакуйованих з Китаю українців, влаштували протести й сутички, щоб не допустити цього.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?