Рада ухвалила важливий закон про українських героїв
Категорія
Політика
Дата публікації

Рада ухвалила важливий закон про українських героїв

Верховна Рада України
Рада ухвалила важливий закон про українських героїв

У вівторок, 21 лютого, Верховна Рада прийняла постанову про вшанування Героїв України та інформування громадян про подвиги українських вояків.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт парламенту.
За відповідне рішення проголосували 256 народних депутатів, один проголосував проти.
Згідно з постановою, загальноосвітнім та вищим навчальним закладам усіх типів і форм власності необхідно облаштувати і систематично оновлювати на території своїх приміщень інформаційно-меморіальні стенди про Героїв України та про їхні подвиги в ході захисту України від збройної агресії Російської Федерації.

Читайте також: У Раду принесли портрети Путіна і його соратників: з'явилося фото
Також Верховна Рада постановляє органам місцевого самоврядування забезпечити інформування жителів відповідних територій про Героїв - вихідців з цих територій шляхом публікації інформації про них в офіційних друкованих виданнях органів місцевого самоврядування, а також шляхом перейменування вулиць і найменування навчальних закладів в населених пунктах, в яких проживали / проживають герої України на їх честь, встановлення меморіальних дощок і пам'ятних знаків в місцях їх проживання.




У мережі прокоментували голосування за законопроект.




Як повідомляв ONLINE.UA,

народний депутат України Надія Савченко вирішила відмовитися від депутатської недоторканності, чим викликала бурхливу реакцію в соцмережах

.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?