Рада ухвалює бюджет-2017: стало відомо, наскільки все може затягнутися
Категорія
Політика
Дата публікації

Рада ухвалює бюджет-2017: стало відомо, наскільки все може затягнутися

Рада ухвалює бюджет-2017: стало відомо, наскільки все може затягнутися
Джерело:  online.ua

Державний бюджет на 2017 рік буде прийнятий Верховною Радою до ночі 20 грудня.
Таку думку висловив депутат від "Народного фронту" Михайло Гаврилюк, передає ONLINE.UA з посиланням на 112.ua.
"Мої прогнози, до 00:00 я думаю, що його приймуть. Там будуть зі слів вносити якісь поправки, якісь нюанси будуть цікавити. Багато хто захоче зараз пропіаритися", - зазначив він.
Депутат додав також, що "багато хто ще не доторгувалися до кінця, щоб ще щось з держави собі, на свої заводи, фабрики перерахувати якісь кошти, це будуть такі торги, торгуватися, торгуватися, поки не виторгують того, що хочуть" .
Читайте також: В Україні підвищили мінімальну зарплату і прожитковий мінімум: названі цифри
"Такі у нас політики, нечесні, несправедливі, які дбають не про нашу країну, а про свої окремі заводи, фабрики", - заявив він.
За словами Гаврилюка, розгляд проекту бюджету було перенесено на 20 грудня тому, що "у багатьох наших обранців вже є путівки кудись на відпочинок".


"Підрахували, що на четвер може не вистачити депутатів в залі. Тому вирішили провести у вівторок. Я збираюся в четвер у ВР і далі працювати", - запевнив він.
Нагадаємо, що проект бюджету-2017 в порядку денному Ради стоїть на 16:00 вівторка, 20 грудня, хоча раніше планувалося, що його розглянуть у четвер, 22 грудня.
Як повідомляв ONLINE.UA, на початку листопада Кабмін затвердив доопрацьований проект Держбюджету-2017 і передав його на розгляд до Верховної Ради.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?