Рада винесла рішення щодо скандального депутата Онищенка
Категорія
Україна
Дата публікації

Рада винесла рішення щодо скандального депутата Онищенка

Рада винесла рішення щодо скандального депутата Онищенка
Джерело:  online.ua

Верховна Рада 5 липня підтримала подання генерального прокурора Юрія Луценка про притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешт народного депутата від «Волі народу» Олександра Онищенка.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
Парламент голосував окремо за все три подання.
Притягнення Онищенка до відповідальності підтримали 275 депутатів, дозвіл на затримання - 265 парламентаріїв, дозвіл на арешт - 263 народні обранці.
На початку розгляду питання спікер Верховної Ради Андрій Парубій нагадав про позитивне рішення комітету ВР з питань регламенту і організації роботи парламенту з приводу притягнення Онищенка до відповідальності.
Після цього Парубій запитав, звертаючись до сесійної зали: "Чи присутній депутат Онищенко в сесійній залі?". Через кілька секунд спікер констатував: "Не присутній".
Потім перед депутатами виступив генеральний прокурор Юрій Луценко, який нагадав присутнім деталі "газової справи" Онищенка.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше антикорупційний прокурор Назар Холодницький висловлював побоювання з приводу того, що депутати можуть перешкодити притягненню до кримінальної відповідальності нардепа Онищенка.
Нагадаємо, угрупування, засноване Онищенком, завдало державі збитків на загальну суму три мільярди гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?