Рада завдала потужного удару по російській пропаганді
Категорія
Політика
Дата публікації

Рада завдала потужного удару по російській пропаганді

Рада завдала потужного удару по російській пропаганді

Верховна Рада 237 голосами "за" ухвалила урядовий законопроект про заборону ввезення з Росії в нашу країну друкованої продукції антиукраїнського змісту.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".
Спікеру Андрію Парубію довелося ставити це питання на голосування кілька разів, перш ніж набралася достатня кількість голосів.
Закон передбачає дозвільний принцип для книг російського походження. Це не стосуватиметься російськомовних книг, виданих в Україні (за винятком окупованих територій).
Дозвіл на ввезення видаватиме громадська рада.
Депутати розраховують, що після його ухвалення кількість книг, які будуть дозволені для ввезення, буде обмежений 10 екземплярами на людину.
Під час обговорення документа віце-прем'єр В'ячеслав Кириленко уточнив, що закон носить тимчасовий характер і діятиме, поки не закінчиться війна з РФ.



Як повідомляв ONLINE.UA, в листопаді Європейський парламент ухвалив запропоновану польським депутатом Ганною Фотигою резолюцію про протидію ворожій Євросоюзу російській пропаганді, яка в документі фактично прирівняна до пропаганди ІДІЛ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?