Радбез ООН обговорить ракетні випробування КНДР
Категорія
Світ
Дата публікації

Радбез ООН обговорить ракетні випробування КНДР

Радбез ООН обговорить ракетні випробування КНДР
Джерело:  online.ua

Рада Безпеки ООН 16 травня має намір обговорити  випробування ракети, проведене КНДР 14 травня  попри застереження міжнародної спільноти.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Посилаючись на джерела у дипломатичних колах видання пише, що Рада Безпеки ООН має зустрітися у вівторок, 16 травня, для обговорення останнього ракетного запуску Північною Кореєю.

Читайте також: "Жахливий злочин проти людяності": КНДР направила у Конгрес США протест щодо санкцій

Рада Безпеки ООН запровадила санкції щодо КНДР у 2006 році та посилила їх у відповідь на 5 ядерних випробувань та 2 запуски ракет дальнього радіусу дії.

Нагадаємо, близько 5:27 ранку 14 травня Північна Корея запустила ракету, яка пролетіла понад 700 кілометрів та впала у Японському морі.

Як повідомляв ONLINE.UA, в адміністрації президента США заявили, що після ракетних випробувань, здійснених Північною Кореєю вранці 14 травня, ракета впала набагато ближче до Росії, аніж до Японії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?