"Радикали" Ляшка заблокували трибуну Ради
Категорія
Політика
Дата публікації

"Радикали" Ляшка заблокували трибуну Ради

"Радикали" Ляшка заблокували трибуну Ради
Джерело:  Еспресо

Представники "Радикальної партії" Олега Ляшка заблокували трибуну Верховної Ради з вимогою розпустити Нацкомісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Еспресо.TV".


За словами лідера "Радикальної партії" Олега Ляшка, депутати звернулися до окружного адмінсуду Києва з позовом щодо скасування постанови Нацкомісії щодо введення абонентської плати на газ.


Читайте також: Рада відмовилася скасувати закон, який наробив галасу


Нагадаємо, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКУ)  ввела абонплату за користування системою газопостачання. Нововведення вступить в силу з 1 квітня, абонплата стягуватиметься щомісяця, незалежно від фактичного обсягу споживання.


Президент України Петро Порошенко заявив  про необхідність перегляду рішення щодо введення абонплати за газ.

Як повідомляв ONLINE.UA,  спікер парламенту Андрій Парубій пропонує скасувати перерву 12.00-12.30 у засіданні Верховної Ради.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?