Радикальна партія виходить із перемовин у парламенті
Категорія
Політика
Дата публікації

Радикальна партія виходить із перемовин у парламенті

Радикальна партія виходить із перемовин у парламенті

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що його політсила виходить з переговорного процесу з коаліційними політичними силами у Верховній Раді. Про це політик написав на своїй сторінці в Facebook, передає ONLINE.UA.
"Фракції коаліції відмовили в урахуванні пропозицій Радикальної партії з формування нової коаліційної угоди і, на її основі, нового професійного уряду. Робочі групи з залученням уповноважених представників РПЛ не проводилися, офіційної відповіді на відкрите звернення Радикальної партії до Президента, прем'єр-міністра і спікера парламенту не було. Замість обговорення програмних засад діяльності нової коаліції і уряду нам наполегливо пропонували звести розмову до банального поділу посад", - пояснив своє рішення лідер фракції.
Ляшко підкреслив, що всю повноту відповідальності за відсутність реальних реформ, зростання боргової залежності України, за знецінення гривні, за руйнування вітчизняної промисловості і сільського господарства, за знищення системи соціального захисту, несе нинішня парламентська коаліція, прем'єр-міністр і президент.

Раніше Олег Ляшко заявляв, що уряд повинен оприлюднювати річний звіт 16 лютого.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?