Радник Путіна: нова українська влада планує заселити Донбас євреями
Категорія
Світ
Дата публікації

Радник Путіна: нова українська влада планує заселити Донбас євреями

Радник Путіна: нова українська влада планує заселити Донбас євреями
Джерело:  Ехо Москви

Радник президента Росії Сергій Глазьєв не виключає того, що нова українська влада планує заселити «зачищений від російського населення» Донбас жителями Близького Сходу – євреями. На думку Глазьєва, саме таке завдання поставили перед новим президентом Зеленським ультраправі політики Ізраїлю та адміністрація США, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Эхо Москвы».

Сергій Глазьєв переконаний, що влада США з приходом команди Зеленського «буде приватизовувати землі України, скупати заводи, візьмуть під контроль ЗМІ, а незадоволеним росіянам дадуть можливість отримати паспорт РФ та покинути свою землю». Про це радник господаря Кремля заявив у своїй вчорашній публікації на сайті газети «Завтра».

Глазьєв також вважає, що найближчим часом США посилять тиск на країни Євразійської економічної спільноти і, можливо, перенесуть технології Майдану у великі російські міста.

За інформацією українських спецслужб, є прямі докази того, що саме Сергій Глазьєв був координатором захоплень обласних держадміністрацій в кількох українських містах навесні 2014 року. Крім цього, цей російський чиновник давно відомий своїми ультраконсервативними поглядами.

Нагадаємо, що нещодавно представники Росії  відмовилася брати участь у слуханнях трибуналу ООН щодо українських моряків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?