Радник Трампа дав особливий "сигнал" команді Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Радник Трампа дав особливий "сигнал" команді Зеленського

Радник Трампа дав особливий "сигнал" команді Зеленського

Радник американського лідера з питань безпеки Джон Болтон подав "сигнал" команді президента України Володимира Зеленського. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на агенцію УНІАН.

За словами представника Сполучених Штатів, він цілком підтримує кандидатуру Руслана Рябошапки на посаду генерального прокурора.

Під час візиту до Києва радник Дональда Трампа встиг поспілкуватися із чинним заступником очільника Офісу президента.

"Я сказав йому як колезі юристу, що я сподіваюся, що його затвердять на посаду, і що я переконаний, що у нього будуть дуже відмінні відносини з генеральним прокурором США Вільямом Барром", - підкреслив Болтон.

Нагадаємо, американський політик здійснює візит в Україну протягом 28-29 серпня. Через офіційний візит посадовця навіть трохи обмежили автомобільний рух Києвом.

Як повідомляв ONLINE.UA, президент Зеленський провів зустріч із Болтоном у середу, 28 серпня. Він привітав готовність Сполучених Штатів залучитися до врегулювання на Донбасі, зокрема - до переговорів у "нормандському форматі". Також наголошувалося про сподівання активної участі у цьому процесі у майбутньому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?