Радник Трампа не порадував Путіна щодо Криму
Категорія
Світ
Дата публікації

Радник Трампа не порадував Путіна щодо Криму

Радник Трампа не порадував Путіна щодо Криму
Джерело:  РІА Новини

Радник виборчого штабу переможця президентських виборів США  Дональда Трампа  Картер Пейдж назвав "катастрофічним" рівень дезінформації громадськості в питанні Криму.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю РІА Новини.


Пейдж впевнений, що ситуація в Україні за останні роки є одним з найбільш кричущих прикладів "підроблених новин". У відповідь на питання, чи стане Адміністрація нового президента США розглядати питання визнання Криму російським він сказав: "Я впевнений, що будуть нові можливості для подолання цих помилкових уявлень і невірного вектора, який був встановлений для України".


Читайте також: Трамп спробував пояснити скандальні слова про Крим і Путіна


Примітно, що прес-секретар російського президента Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що Кремль оцінює висловлювання тільки чинного уряду США і відмовився коментувати слова Пейджа.


Нагадаємо,  Картер Пейдж приїхав в Москву 8 грудня для проведення декількох зустрічей з політиками та підприємцями, при цьому Дмитро Пєсков заявив, що дізнався про його приїзд із ЗМІ.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в ході передвиборної компанії Дональд Трамп не виключав питання визнання Криму російським.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?