Радник Трампа з нацбезпеки терміново їде в Москву: названа причина
Категорія
Політика
Дата публікації

Радник Трампа з нацбезпеки терміново їде в Москву: названа причина

Радник Трампа з нацбезпеки терміново їде в Москву: названа причина
Джерело:  online.ua

Радник президента США з нацбезпеки Джон Болтон в найближчі десять днів здійснить поїздку в Росію. Там він відвідає Москву і Кавказ.

Про свою поїздку в Росію Джон Болтон повідомив в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Також на своєму сайті Джон Болтон розповів, що метою його поїздки в Росію стане продовження діалогу щодо російсько-американських відносин, який Трамп і Путіна почали в Гельсінкі під час літніх переговорів. За словами Болтона, він буде обговорювати з колегами з Росії в яких сферах можна домогтися прогресу, а також проблеми та розбіжності, які існують між Росією і США.

Візит на Кавказ Болтон зробить з метою оцінки важливої географічної ролі даного регіону у відносинах між Росією, Іраном і Туреччиною. Болтон підкреслив, що цей візит до Росії буде проводиться в тісному контакті з міністром оборони США Джимом Меттісом і генсекретарем США Майком Помпео.

Нагадаємо, влітку 2018 року Болтон вже їздив до Росії в рамках підготовки зустрічі Путіна і Трампа в Гельсінкі. Але тоді ні візит Болтона, ні переговори Путіна і Трампа до поліпшення відносин між країнами так і не привели - цю зустріч жорстко розкритикували в США, де відразу ж почали активне обговорення нових санкційних законопроектів против РФ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що президент Росії Володимир Путін і американський лідер Дональд Трамп можуть зустрітися в Парижі 11 листопада.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?