Радника українського міністра перевірять на зв'язок з ДНР/ЛНР
Категорія
Україна
Дата публікації

Радника українського міністра перевірять на зв'язок з ДНР/ЛНР

Радника українського міністра перевірять на зв'язок з ДНР/ЛНР

Служба безпеки України розслідуватиме причетність радника міністра енергетики Ігоря Насалика, який в травні 2015 року їздив до Донецька, Юрія Зюкова до діяльності угруповань ДНР і ЛНР.
Про це прем'єр-міністр Володимир Гройсман розповів в рамках "години запитань до уряду" у Верховній Раді, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
"Якщо те, що було сказано, підтвердиться, ця людина не працюватиме в уряді. Я звертаюся до Служби безпеки для перевірки наданої інформації. В разі її підтвердження прошу вжити всіх заходів", - сказав глава уряду.
У разі, якщо інформація підтвердиться, виключається призначення Юрія Зюкова на пост заступника міністра енергетики Ігоря Насалика.
Водночас сам міністр енергетики вважає, що, якщо інформація про зв'язок Зюкова з угрупуваннями буде вірна, "він повинен сидіти в тюрмі".
Як раніше повідомляв ONLINE.UA, в рамках "години запитань до уряду Володимир Гройсман також доручив правоохоронцям розслідувати наявність офшорних компаній у міністра фінансів Олександра Данилюка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?